Mededelingen.

Gratis vervoer corona enting

Ouderen vanaf 70 jaar kunnen gebruikmaken van gratis vervoer naar hun vaccinatielocatie met Omnibuzz. Dit geldt ook voor ouderen die geen Omnibuzz-pas hebben. Het gratis vervoer geldt bij de eerste en de tweede vaccinatie tegen het coronavirus.

Hoe werkt het?

In de oproep voor uw coronavaccinatie staat wanneer u een afspraak kunt maken. Hiervoor belt u met de GGD. Geef tijdens het telefoongesprek aan dat u met Omnibuzz naar de vaccinatielocatie reist. De GGD houdt hier rekening mee bij het inplannen.

Boek vervolgens uw rit bij Omnibuzz. Bel hiervoor naar 0900-0699. Leden van Omnibuzz kunnen ook een rit boeken door te mailen naar ritreservering@omnibuzz.nl of via www.omnibuzz.nl.

Gennep News

Uitzending door Gennep News op TV kanaal 44 bij ziggo; ook te volgen via de website www.gennep.news

Alle activiteiten zijn voorlopig geannuleerd:

24 maart: excursie Jan Linders

25 maart: jaarvergadering bij “de Pub”

8 april: kien-middag in samenwerking met de Zonnebloem

Voor bovenvermelde periode gaan ook de volgende wekelijkse activiteiten niet door.

  • computerlessen op woensdagmorgen in “de Prôst”; starten weer in oktober 2020.
  • soosmiddag op donderdagmiddag bij “de Pub”
  • koersbal op maandagmiddag bij “de Pub”
  • “Meer bewegen voor ouderen” op de woensdagmorgen bij “de Pub”

Voorlopig gaan we er vanuit dat de activiteiten voor mei en juni doorgaan. Bij de beslissing een activiteit te annuleren, richten we ons uiteraard eerst op de gezondheidssituatie, daarnaast zullen we ook kijken naar de uiterste datum waarop wij nog kosteloos kunnen annuleren, zodat u geen financieel risico loopt, mocht u zich hebben opgegeven.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd  en gaan ervan uit dat er begrip is voor deze genomen beslissing.

Voor verdere informatie over het coronavirus sturen wij hierbij ook een informatiebrief die is opgesteld door KBO-PCOB voor al haar leden.

Met pijn in ons hart is deze beslissing genomen.

We beseffen dat voor velen van u de eenzaamheid op de loer ligt. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u terecht bij het bestuur. Telefoonnummers van de bestuursleden staan in het informatieboekje van 2020; heeft u behoefte aan een praatje; schroom niet en bel ons alstublieft.

We wensen u allen veel sterkte en heel graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Bestuur KBO Ottersum

Als u een e-mail adres hebt laat ons dan even weten dat wij u gemakkelijker op de hoogte kunnen houden.

Stuur a.u.b. een mailtje naar coplamers6@gmail.com   B.V.D.

Gennep, december  2019.

Op plezierige manier werken aan je gezondheid en  lekker fit blijven. Dat kan bij Gennep Vitaal!

Bij Gennep Vitaal kon je al terecht voor de lessen Sport & Spel, Sportief Wandelen, Bootcamp, Zwemmen en Functioneel bewegen. Vanaf januari komt er een nieuwe activiteit bij!  Je kunt dan op vrijdagochtend ook meedoen aan de activiteit Looptraining.

Bij deze training ga je lekker in het bos op je eigen niveau werken aan je conditie, snelheid, kracht en techniek.  Deze training wordt vanaf 10 januari gegeven op vrijdag van 09.00 – 10.00 uur.  Start en finish is aan de Spoordijk ,  op 50 meter afstand van de kruising Randweg/Brabantweg Gennep , ook wel  het Duits lijntje genoemd.

Vanwege het succes van de wandelgroepen komt er tevens een extra wandelgroep bij. Deze groep start op vrijdag 10 januari om 09.15 uur en eindigt 10.30 uur. Vertrekplaats is de Beweegtuin bij Norbertushof Gennep.

Het volledige sportprogramma  is te vinden op de website. Alle activiteiten worden verzorgd door sportdocenten van Gennep Vitaal op verschillende locaties in de gemeente Gennep.

We wensen u allen veel sterkte en heel graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Bestuur KBO Ottersum

Als u een e-mail adres hebt laat ons dan even weten dat wij u gemakkelijker op de hoogte kunnen houden.

Stuur a.u.b. een mailtje naar coplamers6@gmail.com   B.V.D.